Sari la conținut

Heatmaps in Excel

  • de

E-maps

Harti direct in Excel

GIS in Excel

E-Maps este un plug-in pentru Excel 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 care va permite sa vizualizati locatiile dvs sub forma de puncte si sa realizati harti tematice si heatmaps, utilizand datele proprii, direct din Excel, printr-un simplu click.

Heatmap

E-Maps este disponibil in versiunea Standard, Pro sau Advanced, sub forma de licenta anuala si include hartile si facilitatile oferite de platforma HERE (harti la nivel de strada, imagini aeriere si satelitare), inclusiv servicii de geocodare a adreselor, la nivel de coordonate, adresa, cod postal. E-Maps este simplu de instalat, usor de utilizat si ofera acces rapid la o serie de functionalitati si beneficii imediate:

  • Vizualizati datele dvs. de client direct pe harti HERE, OpenStreetMap,  BING sau harti proprii, utilizand informatiile de adresa, coordonate (X,Y) sau cod postal (click aici pentru o scurta demonstratie).
  • Creati harti si rapoarte diverse, sub forma de heat maps (zone calde/zone reci), direct din Excel, prin care puteti disemina intern sau extern sanatatea afacerii dvs.(click aici pentru o scurta demonstratie).
  • Creati harti tematice, accesand o multitudine de modele predefinite de rapoarte, atat la nivel de locatie (Clienti, POS, etc) cat si la nivel de arie (judet, arii de vanzare, etc), exact ca intr-un GIS clasic, dar mult mai usor si interactiv.
  • Realizati selectii interactive (harta-clienti), extrageti rapoarte doar pentru anumite zone de interes/client, direct din Excel si vizualizati informatiile direct pe harta vectoriala (click aici pentru o scurta demonstratie).
  • Importati harti si date externe (zonari, harti Google, harti proprii in format SHP – click aici pentru o scurta demonstratie).
  • Creati catchment areas (drivetime/drivedistance) sau buffers (radial) in jurul locatiilor selectate si aflati cat calatoresc clientii dvs;
  • Extrageti informatia din proximitate (populatie, competitori etc), click aici, pentru o scurta demonstratie. 
  • Diseminati intern sau extern rapoartele realizate sub forma de imagini cu rezolutie ridicata sau direct in PDF, sau PDF multilayer (click aici pentru o scurta demonstratie)

Te-ar mai putea interesa:

Segmentare consumatori-min
Segmentare vizitatori
Magazine traditionale vs E-Commerce
6 motive pentru care magazinele fizice sunt inca esentiale in vanzarile cu amanuntul
Indicatori de performanta
7 indicatori de performanta in Retail pentru monitorizarea sanatatii magazinelor dvs

Doriti mai multe informatii?