Sari la conținut

SMART Counter Data

Numarator persoane cu fascicul infrarosu

Numarator persoane Smart Counter Data

SMART Counter Data este un senzor numarare persoane cu fascicul infrarosu (IR), care ofera o alternativa rentabila in captarea si analizarea fluxului de persoane din spatii inchise, in special in: magazine, depozite, sali de birouri, restaurante, fast-foods.  Masurarea se realizeaza cu ajutorul a 2 dispozitive:  un Emitator, care emite constant fascicule de lumina infrarosie (ne-detectabile de ochiul uman) si un Receptor care receptioneaza aceste fascicule.  Cele 2 parti ale dispozitivului se amplaseaza pe peretii opusi al culoarului pentru care se face masurarea, astfel incat sa permita crearea unei bariere invizibile care prin strapungerea ei de catre vizitatori, permite numararea acestora.

Este un dispozitiv de contorizare modern, usor de instalat si calibrat, autonom (baterii), include un MicroSD, pentru inregistrarea si extragerea automata al numarului de vizitatori pe zile/ore si include o protectie impotriva interferentelor (nu raspunde, la simpla miscare a mainii prin fata dispozitivelor sau la pierderea pe termen scurt al fascilcului, datorat interferentei cu usi cu deschidere automata, amplasate in apropiere).

Detalii tehnice:

 • Dimensiuni: 111x 66 x 28 mm

 • Greutate totala: 340 g

 • Culoare: alba

 • Distanta optima de lucru: 2-2.5m, max: 5 m

 • Inaltimea optima de instalare: 1.2-1.5m

 • Alimentare cu baterii: 4 baterii Alkaline AA-1,5V.

 • Conditii de functionare si depozitare: de la +0 pana la + 50 grade

 • Celsius, pana la umiditate relativa 85% (fara condensare).

 • Iluminarea Receptorului <150 Lx

 • Memorie interna MicroSD Card: 2 GB

SmartCountData 300dpi min

Pachetul contine:

Poze Pachet min
 • Receptor (display LCD) – 1 buc.

 • Emitator – 1 buc.

 • Benzi de montare autoadeziva – 2 buc.

 • MicroSD card 2 gb + adaptor

 • Manual de utilizare (lb engleza)

 • 4 baterii Alkaline AA-1,5V – nu sunt incluse

 

Beneficii SMART Counter Data:

Dispozitivul are memorie non-volatila, care stochează date referitoare la numarul de vizitatori (intrari/iesiri) pe o perioada de 180 de zile, statistici dezagregate pe zile/ore; aceste informații pot fi extrem de utile pentru determinarea ratei de conversie al vizitatorilor in cumparatori, extragerea orelor/zilelor de varf, etc.
Exemplu de raport disponibil din SMART Counter Data poate fi gasit aici
Echipamentul este alimentat cu două baterii standard de tip „AA” (solicita doar 4 baterii). Datorita consumului redus de energie, durata standard de viata a bateriilor este de 12 luni de functionare constinua a sistemului.
SMART Count Data permite descarcarea automata a statisticilor intr-un format tabular, care poate fi vizualizat si procesat ulterior pe un PC, folosind software-ul corespunzator (Microsoft Excel, OpenOffice, Google Docs etc.); exemplu de raport disponibil din SMART Counter Data poate fi gasit aici
Spre deosebire de dispozitive IR similare, precizia de masurare al SMART Counter Data este de aprox 95%, chiar daca opereaza la distante de contorizare importante
Dispozitivele au dimensiuni reduse de doar 111 x 66 x 28 mm, ceea ce le face aproape invizibile si va permit amplasarea lor aproape oriunde.
Dispozitive similare colecteaza in mod standard numarul total de evenimente (intrari-iesiri), motiv pentru care pentru determinarea numarului de vizitatori, numarul de evenimente ar trebui impartit la 2. SMART Count Data colecteaza in mod standard numarul total de vizitatori prin divizarea numarului de evenimente (intrari-iesiri), la 2 astfel  numarul de vizitatori va fi inregistrat pe ore si zile si stocat in memoria interna al dispozitivului timp de 1 an.

Intrebari frecvente:

SMART Counter Data este un dispozitiv de contorizare cu fascicul infrarosu (IR). Masurarea se realizeaza cu ajutorul a 2 dispozitive:  un Emitator, care emite constant fascicule de lumina infrarosie (ne-detectabile de ochiul uman) si un Receptor care receptioneaza aceste fascicule.  Cele 2 parti ale dispozitivului se amplaseaza pe peretii opusi al culoarului pentru care se face masurarea, astfel incat sa permita crearea unei bariere invizibile care prin strapungerea ei de catre vizitatori, permite numararea acestora.
Precizia de masurare in spatii interioare, cu un flux constant de lumina este de aproximativ 95%.
Introduceti cardul MicroSD in Receptor si utilizati cele 2 butoane disponibile pentru a transfera datele culese pe card. După ce introduceti MicroSD-ul in computer sau laptop, deschideți fisierele folosind Excel sau programe similare care deschid extensii CSV.
Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.  Puteți returna dispozitivul in termen de 30 de zile de la data cumpararii sau receptiei. Returnarea este posibila in prezenta unui set complet (cutie, instrucțiuni de utilizare, MicroSD, benzile de montare autoadeziva neutilizate, cele 2 contoare intr-o stare perfecta de functionare fara defecte, zgarieturi sau urme de exploatare). In caz de returnare, costurile de transport vor fi suportate de catre comparator.
Pretul afisat este disponibil pentru comenzi de pana la 5 dispozitive achizitionate pe o singura comanda; pentru volume mai mari va putem oferi urmatoarele reduceri de volum:
 • 5-9 bucati = 5%
 • 10-49 bucăți = 7%
 • >51 bucati = 15%
Pentru volume sau proiecte speciale, ne puteti contacta direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Omega USB 300dpi
OMEGA ETH
Smart Counter Plus 300dpi min
SMART Counter Plus
WeChat Image 201803121218309
Camere video 3D bi-directionale

Doriti mai multe informatii?