Sari la conținut

Mega Count

Contorizare persoane 3D video-stereo

ipwadiphon min

Solutia de numarare persoane MegaCount (Rusia), are la baza senzori de ultima generatie (camere 2D-3D Video stereo), capabili sa detecteze si sa monitorizeze fluxuri mari de persoane, inclusiv din spatii cu iluminare scazuta. Rapoartele si rezultatele masuratorilor sunt disponibile imediat in platforma BI OMEGA Web sau pot fi transferate catre un instrument BI intern in formate standard XML, CSV, JSON.

Fasciculele emise de cele 2 camere, digitalizeaza imaginile persoanelor/obiectelor aflate in miscare si le trimit catre un procesor grafic (CMOS) care compara cele 2 imagini si creaza un model matematic 3D al fiecarui obiect sau persoana. In acest fel, informatiile referitoare la marimea/inaltimea, directia de deplasare, pozitia (triangulatie),  sunt colectate si modelate matematic, iar apoi sunt comparate prin intermediul procesorului grafic (CMOS) incorporat in dispozitiv.  Astfel, datele obtinute permit masurarea cu precizie de pana la 99% al fluxului de persoane sau grupuri ce strabat o anumita intrare/suprafata, iar informatiile referitoare la obiecte, umbre sau reflectii sunt eliminate automat din masuratori.

Optiuni senzori

  • 2D Video – senzor 2D video, masurare Indoor, filtreare umbre, directia de deplasare, heatmaps, modul Wi-Fi/Bluetooth de analiza inclus, precizie 95%
  • 3D Stereo Video – Senzor 3D video stereo, masurare Indoor, filtrare copii, angajati, segmentare vizitatori, heatmaps, depistarea directiei de deplasare, modul Wi-Fi/Bluetooth  de analiza inclus, precizie de 99%
  • 3D Stereo Video Pro – Senzor 3D video stereo, masurare Outdoor, filtrare copii, angajati, segmentare vizitatori, heatmaps, depistarea directiei de deplasare, modul Wi-Fi/Bluetooth  de analiza inclus, precizie de 99%

3D Stereo MegaCount

3D Stereo Video Pro

Intrebari frecvente

Ca si senzorii V-Count si Brickstream Gen 2 , senzorii MegaCount incorporeaza tehnologia active 3D stereo vision, care ofera o precizie de până la 99% si care permit filtrarea si masurarea diferentiata a copiilor-adultilor, exclud personalului din masuratori, inclusiv in spatii cu iluminare scazuta. In imaginea de mai jos gasiti o comparatie intre tehnologia 3D stereo vision si alte tehnologii disponibile pe piata in acest moment:

Chart Comparison People Counting Technologies

In comparatie cu alte sisteme similare de contorizare persoane, tehnologia utilizata de MegaCount in filtrarea personalului, are la baza modalitati de excludere a personalului, prin utilizarea unor filtre specifice (linii, suprafete, culoare specifice destinate personalului) care odata definite in operatiunea de calibrare a senzorilor, recunoaste traseul angajatilor si exlude masurarea acestora.

Senzorii 3D Stereoa MegaCount  se instaleaza deasupra intrarii in magazin (min 2,5m – max 6m) si acopera deschideri de pana la 7 m; Instalarea se face foarte usor (plug & play),include autocalibrare (reduce riscul factorului uman).

Acuratete de masurare de pana la 99%, inclusiv in spatii cu iluminare redusa sau puternica;

Masoara Draw in Rate si Avg. Dwell time la interval de 1 min;

Datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare

Se sincronizeaza automat cu OMEGA WEB

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.

Garantia pentru primul an de utilizare este inclusa in pret si poate fi extinsa contra-cost pentru o perioada suplimentara de 1-2 ani.

Bineainteles, oferim reduceri la achizitionarea /contractarea unui numar mai mare de dispozitive; pentru detalii de pret sau proiecte speciale, ne puteti scrie direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Doriti mai multe informatii?