Sari la conținut

Contorizare calatori

Passenger counting system min

Solutiile de contorizare calatori ofera informatii in timp real referitoare la numarul de pasageri care urca-coboara din mijlocul de transport functie de locatia fiecarei statii si gradul de ocupare al mijlocului de transport. Dimensionarea optima a parcului auto si utilizarea eficienta a acestuia poate fi realizata prin integrarea solutiilor de contorizare pasageri cu solutii de ticketing, solutii de GPS tracking de urmarire si monitorizare a vehiculelor in timp real.

Beneficii imediate

Contorizare pasageri (APC) in timp real

Protejeaza veniturile companiilor de transport prin contorizarea automata a tuturor calatorilor care urca/coboara din mijlocul de transport.

Passenger counting

Dimensionarea optima al parcului auto

Sprijina operatorii de transport in dimensionarea optima a parcului auto si a traseelor, functie de gradul de incarcare si periodicitatea traficului ridicat din anumite statii pe parcusul zilei.

Poza 5

Reducerea fraudelor

Sistemul APC verifica numarul de pasageri cu numarul de bilete vandute si poate trimite mesaje de alarmare catre management referitoare la depasirea numarului de pasageri

poza 6

Indicatori de performanta

Permite introducerea de indicatori de performanta (numar de calatori/km, cost/calator, gradul de incarcare/ocupare) in vederea optimizarii costurilor operationale pentru fiecare traseu.

Public Transport

Arhitectura sistemului

Arhitectura 2
Arhitectura 1

Cum se colectează datele?

Echipamente necesare

Detalii tehnice

Date si rapoarte in timp real (Server sau Cloud)

Grad de incarcare vehicul

Grad de incarcare

Numar de pasageri

pasageri autobuz

Doriti mai multe informatii?