Sari la conținut

Route Manager

Soluție integrata de optimizare -planificare rute & GPS Tracking disponibila in Cloud (SaaS) 

Optimizare rute - Route Manager

Route Manager este o solutie Cloud (SaaS),  care prin intermediul unei interfete moderne si usor de utilizat, integreaza cerintele de route optimizer, multi stop route planner , GPS tracking  si de dispatching intr-o platforma integrata  route planning software si TMS software.

Prin algoritmul sau puternic de rutare, obtineti o eficienta sporita cu aprox 30%  a activitatii de management al resurselor mobile, o crestere a eficientei in activitatea de planificare a rutelor cu aprox 20%, si reduceri de peste 10-15% al consumului de carburant

Route Manager economiseste bani, resurse si ofera un ROI semnificativ

Optimizare rute - planificare rute - dispatching

Route Manager, va economiseste timpul acordat activitatii de planificare a rutelor si optimizeaza rutele  pe baza indicatorilor dvs. de eficienta; veti obtine toate beneficiile oferite de un software care integreaza Planificare-  Optimizare Rute – Tracking GPS – Disptaching Mobile App – Analiza si Raportare intr-un singur tool.

Interfata Route Manager

 • Dispecerii pun la dispozitia soferilor/agentilor harti si trasee ale rutelor zilnice prin e-mail sau format HTML,  direct pe terminalele mobile (TomTom, Garmin), sau mobile (iPads, iPhone, Android)
 • Administratorii analizeaza si compara rutele in timp real cu opririle programate, si pot identifica eventualele probleme si tendinte critice
 • Soferii/Agentii pot astfel schimba și regenera planurile de rute in cateva secunde, respectand constrangerile logistice precum pauzele, abilitatile soferului, fereasta de livrare si disponibilitatea clientilor.

Simplu, usor de implementat cu rezultate imediate

Beneficii imediate la costuri reduse

Indiferent de marimea flotei

Daca flota dvs. este mica acum, dar se va extinde in viitor, vom creste impreuna si nu veti fi nevoit sa platiti nimic in avans; veti beneficia insa de toate functionalitatile pe care flotele mari le utilizeaza deja:

Interfata Route Manager

 • Incepeti optimizarea imediat ce realizati primul import de date – suport local in implementare si operare
 • Pret integral per vehicul indiferent de numarul de depozite.
 • Fara taxe de implementare suplimentare.
 • Tabloul de bord cu analiza performantelor, este inclus in pachetul standard.
 • Rutare si tracking GPS intr-o singura interfata fara a fi necesare alte colaborari.
 • API documentate si gratuite, pentru integrare cu CRM-ERP-GPS Tracking.
 • Planificarea si optimizarea traseelor este inclusa in pachetul standard.

Rutele sugerate au la baza regulile dvs.

 • Supercharge Your Route Planning RM Reseller 8 1 1 Page3 Image4Algoritmul nostru creeaza rutele in mod automat, simuleaza si expediaza rutele  optimizate catre soferi printr-un simplu click.
 • Tine cont de istoricul folosit in optimizarile anterioare si preia constrangerile, restrictiile si comenzile in mod automat.
 • Rutele optimizate tin cont de toate constrangerile care conteaza:
  • Vehicul: capacitate de incarcare, orele de lucru, abilitati ale soferilor, limitary regionale si multe altele
  • Comenzi: ferestre de timp de livrare, dimensiunea coletului, constrangeri/restrictii special, zile/ore eligibile, etc

Incepeti optimizarea rutelor imediat!

Instalare-Instruire si suport tehnic:

 • Instruirea se face online, prin partajarea ecranului de catre un specialist de cont acreditat.
 • Echipa noastra de suport local, managerul de cont si echipele de asistenta si suport va vor indruma online in permanenta pe tot parcursul implementarii.

Set-up:

 • Dupa configurarea initiala sistemul va prelua integral munca dvs. de planificare si optimizare rute.
 • Puteti configura/planifica rutele dvs in avans pe 31 de zile.

Incarcarea comenzilor, integrare cu CRM-ERP:

 • Importati cu usurinta listele de comenzi din Excel sau CSV cu modulul special de import.
 • Daca afacerea dvs. foloseste un sistem de gestionare al comenzilor in CRM, avem API’s disponibili gratuit pentru integrarea automata a comenzilor.

Intrebari frecvente:

Route Manager raspunde tuturor solicitarilor referitoare la serviciile de transport si livrare in regim de: Pickup, Dropoff, servicii de intretinere-maintenanta sau servicii combinate de livrare tip Pickup & Dropoff. 

Pentru fiecare tip de livrare, importul comenzilor se realizeaza cu ajutorul unor templates disponibile in format .csv (usor de replicat cu date reale) sau prin intermediul unor API’s dedicate, disponibile gratuit; acestea vor realiza interfata directa intre  Route Manager si CRM-ul/ERP-ul dvs. 

Route Manager va ofera posibilitatea de-a localiza clientii/comenzile dvs. pe 3 paliere de adrese: coordonate X, Y, cod postal sau strada si numar de casa. Modulul de geocodare are la baza hartile si baza de date de adrese si POI’s furnizata de HERE Technologies, actualizate permanent, care ofera o acoperire de exceptie pentru Romania si Europa. In urma procesului de geocodare veti primi un raport referitor la acuratetea obtinuta in urma acestui proces. Daca anumite locatii nu se potrivesc cu asteptarile dvs. puteti face manual anumite corectii, urmand ca noile coordonate sa fi salvata automat in baza de date.

Furnizam servicii de geocodare la cerere, in special pentru volume mari de adrese; dvs ne trimiteti lista adreselor cu comezile dvs. si in decurs de max 24 de ore aveti coordonatele X, Y ale acestora, gata pentru a fi importate in sistemul dvs.

Desigur, comenzile intarziate pot fi introduse din nou in modulul de import (Route Manager tine cont de istoricul folosit in importurile anterioare si preia constrangerile, restrictiile si comenzile in mod automat) sau puteti utiliza facilitatea de GeoFence care va permite sa localizati rutele/vehiculele cele mai apropiate de noile locatii introduse. Mai mult de atat, RouteManager va ofera optiunea de BestFit  care va permite sa alocati optim noile comenzi resurselor disponibile sau sa alocati direct aceste comenzi anumitor soferi sau vehicule.

Route Manager preia in primul rand indicatorii dvs. de eficienta, care pot fi de exemplu: distanta medie zilnica parcursa, timpul mediu zilnic de utilizare al vehiculului, pretul carburantului, costurile medii cu utilizarea vehiculelor, cost per km, etc); apoi Route Manager tine cont de istoricul folosit in optimizarile anterioare si preia constrangerile, restrictiile si comenzile in mod automat; astfel, rutele optimizate vor lua in calcul toate constrangerile care conteaza:

 • Vehicul: capacitate de incarcare, orele de lucru, abilitati ale soferilor, limitari regionale si multe altele

 • Comenzi: ferestre de timp de livrare, dimensiunea coletului, constrangeri/restrictii speciale, zile/ore eligibile, etc

 • Soferi: program de lucru, pauze legale, costuri cu orele suplimentare, abilitati si restrictii speciale, etc.

Rezultatele obtinute in urma optimizarii pot fi studiate prin intermediul Tabloului de bord care ofera o imagine de ansamblu asupra:

 • Analizelor cost-beneficiu pentru fiecare scenariu de optimizare realizat

 • Numarul optim de vehicule necesare, costurile si timpii necesari atingerii obiectivelor zilnice/saptamanale/lunare

 • Eventualele incalcari ale angajamentelor asumate din fereastra de timp in distribuirea comenzilor

 • Productivitatea soferilor/agentilor, pe o durata de 6 luni.

Tabloul de bord este disponibil in versiunea standard

Prin intermediul unei aplicatii mobile gratuite (API), soferii dvs,vor avea acces in timp real la rutele optimizate, pe orice dispozitiv mobil GPS, Android sau iPhone.  Astfel, veti putea mentine o comunicare transparenta cu soferii/agentii dvs.,deoarece acestia vor vedea in permanenta orice actualizari ale rutelor planificate. 

Aplicatia mobila le pemite soferilor posibilitatea utilizarii oricarei aplicatii de navigatie preferata (Waze, Google Map, TomTom, etc), fiind de un real folos in atingerea cu usurinta a destinatiilor impuse.

Pentru dispeceri si administrator, aplicatia mobila ofera posibilitatea de-a verifica online daca soferii respecta secventele de distributie sau daca omit livrarea anumitor comenzi.

Totodata, modulul de POD (Proof Of Delivery) este inclus in acest API si permite obtinerea dovezilor de livrare in imp real, sub forma de semnaturi, note informative sau imagini, si bineanteles bazate pe coordonate GPS.

Desigur, optiunea Route Manager 360 include functionalitatea de Routare si Tracking intr-o singura interfata fara a fi necesara achizitia unei solutii GPS Tracking separate. Puteti utiliza functionalitatea de GPS Tracking disponibila pe orice terminal mobil, iar RouteManager 360 va prelua automat track-urile dvs. prin intermediul unui API gratuit. Veti beneficia astfel de toate avantajele oferite de urmarirea vehiculelor in timp real si verificarea rutelor planificate in raport cu cele realizate.

Nu exista costuri suplimentare pentru implementarea solutiei.

Odata ce veti deveni clientul nostru, echipa noastra de suport local, managerul de cont si echipele de asistenta si suport va vor indruma online in permanenta pe tot parcursul implementarii.

Suplimentar, veti fi instruit online, prin partajarea ecranului de catre un specialist de cont acreditat.

Doriti sa comparati Route Manager cu solutii similare?

Pachete si servicii disponibile

CHOOSE

Your Plan

Price

Disk Space

Disk Space

Databases

Domains

Domains

Bandwidth

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

Support

WorkWave

Route Manager

Planificare rute si optimizare

Planificare vehicule multiple

Livrari functie de intervale orare

Meniu de navigare NAVIGO

API & Integrare comenzi

Order Management

App Sofer

Trimiterea planurilor de rute aprobate

Rute Start/End

Acces la conturile de utilizator bazat pe roluri

(in curand)

Notificare automata a clientilor cu urmarire in timp real (Tracking GPS)

GPS via smartphone

GPS in vehicul (OBD sau cu fir)

WorkWave : GPS Track (Manager App)

Inregistrare plecare/sosire

Planificare rute in timp real

Analize si Rapoarte

Performanta

Analize si Rapoarte

Evenimente si opriri

Analize si Rapoarte

Breadcrumbs


Analize si Rapoarte

Extrageti harta pe al 2 lea ecran


Analize si Rapoarte

Comportamentul soferilor


Analiza comparativa

Planificat vs Realizat


Analiza comparativa

Tahograf electronic (ELD)

(Taxa suplimentara)


Suport local 24/7

WorkWave 


Route Manager 60

RECOMANDAT

Planificare rute si optimizare

Planificare vehicule multiple

Livrari functie de intervale orare

Meniu de navigare NAVIGO

API & Integrare comenzi

Order Management

App Sofer

Trimiterea planurilor de rute aprobate

Rute Start/End

Acces la conturile de utilizator bazat pe roluri

(in curand)

Notificare automata a clientilor cu urmarire in timp real

(Tracking GPS)

GPS via smartphone

GPS in vehicul (OBD sau cu fir)

WorkWave: GPS Track

(Manager App)

Inregistrare plecare/sosire

Planificare rute in timp real

Analize si Rapoarte

Performanta

Analize si Rapoarte

Evenimente si opriri

Analize si Rapoarte

Breadcrumbs

Analize si Rapoarte

Extrageti harta pe al 2 lea ecran

Analize si Rapoarte

Comportamentul soferilor

Analiza comparativa

Planificat vs Realizat

Analiza comparativa

Tahograf electronic (ELD)

(Taxa suplimentara)

Suport local 24/7

WorkWave

Route Manager 360+

Planificare rute si optimizare

Planificare vihicule multiple

Livrari functie de intervale orare

Meniu de navigare NAVIGO

API & Integrare comenzi

Order Management

App Sofer

Trimiterea planurilor de rute aprobate

Rute Start/End

Acces la conturile de utilizator bazat pe roluri

(in curand)


Notificare automata a clientilor cu urmarire in timp real

(Tracking GPS)

GPS via smartphone

GPS in vehicul (OBD sau cu fir)

WorkWave: GPS Track

(Manager App)

Inregistrare plecare/sosire

Planificare rute in timp real

Analize si Rapoarte

Performanta

Analize si Rapoarte

Evenimente si opriri

Analize si Rapoarte

Breadcrumbs

Analize si Rapoarte

Extrageti harta pe al 2 lea ecran

Analize si Raportare

Comportamentul soferilor

Analiza comparativa

Planificat vs Realizat

Analiza comarativa

Tahograf electronic (ELD)

(Taxa suplimentara)

Suport local 24/7 

Despre WorkWave

WorkWave®, an IFS company, is a leading provider of cloud-based software solutions dedicated to simplifying the complexity of running field service and fleet-based businesses. WorkWave’s end-to-end route planning and GPS tracking solution has been driven by its vision to support last mile businesses, driving 30%+ operational efficiency and ROI through smart route technology. Its powerful, proprietary algorithm combined with ease of use makes saving time and money achievable right from day one. WorkWave Route Manager has been recognized by Gartner in its Vehicle Routing & Scheduling Vendor report, has been named a Top 10 Routing and Scheduling Solution Provider by Logistics Tech Outlook and was named a Best SaaS Product for Shipping, Inventory or Vehicle Logistics from the SaaS Awards. 

Studii de caz

Optimizare servicii de salubritate
Salubritate
Livrari la domiciliu
Livrari la domiciliu
Livrari acasa
Livrari la domiciliu
Livrari la domiciliu
Curierat
Te-ar mai putea interesa:
Tutoriale video
Tutoriale video
Route Manager analiza comparativa
Analiza comparativa cu solutii similare
5 modalitati prin care optimizati livrarile la domiciliu in criza COVID-19
Livrari la domiciliu
Doriti mai multe informatii?