Sari la conținut

TDI Intelligence

Sistem numarare persoane TDI Intelligence All-in One cu functii de contorizare persoane si Smart Retail

TD Intelligence

Solutiile de contorizare TDI Intelligence, utilizeaza senzori de numarare persoane care incorporeaza incorporeaza module si algoritmi de Inteligenta Artificiala si „Deep Learning”‘.

Senzorii TD 2D capteaza si analizeaza traficul de vizitatori prin detectarea modificarilor fiecarui pixel din imaginile prelucrate si identifica imaginile care contin “cap si umar “ , definind apoi obiectul ca o persoana. Persoana odata definita, va fi urmarita si apoi numarata.  Viteza de procesare a imaginii senzorului TD2D este de 20 de cadre/secunda, ceea ce-l face cel mai puternic senzori 2D de pe piata.

Senzorii 3D stereo video funcționează similar cu ochiul umani. Identifică pixelii de imagine ai unui punct specific dintr-o scena utilizand 2 obiective, si obținand informații 3D, inclusiv inaltimea si pozitia acesteia prin metode de triangulatie. Prin utilizarea de metode de corelare stereo, senzorii pot detecta obiecte fara inaltime, cum ar fi umbre si reflexii de obiecte, eliminandu-le din masuratori. Cu cat sunt identificati mai multi pixeli corespunzatori, cu atat mai multe puncte 3D pot fi determinate cu un singur set de imagini, ceea ce imbunatateste semnificativ precizia.

Aceste tehnologii avansate permit senzorilor TDI Intelligence sa ofere solutii de contorizare precisa si eficienta pentru diverse aplicatii

Modele disponibile:

Sistem numarare persoane - TD 2D-1001

Sistem numarare persoane - TD 3D-2000

Sistem numamare persoane - TD 3D-2000-B

Intrebari frecvente

Ca si senzorii V-Count Ultima AI si Brickstream Gen 2 , senzorii TDI 3D incorporeaza tehnologia active 3D stereo vision, care ofera o precizie de până la 99%  si incorporeaza module de Wifi/BT ce permit filrearea si masurarea diferentiata a copiilor-adultilor si excluderea personalului din masuratori.In imaginea de mai jos gasiti o comparatie intre tehnologia 3D stereo vision si alte tehnologii disponibile pe piata in acest moment:

Chart Comparison People Counting Technologies

In comparatie cu alte sisteme similare de contorizare persoane, tehnologia TDI 3D are capacitatea de-a memora uniforma angajatilor, filtrarea acestora facandu-se automat, odata cu procedeele de calibare a senzorilor si prin intermediul modulului activat de „Deep learning” . Este important de stiut faptul ca nu mai sunt necesare achizitionarea de alte dispozitive suplimentare (badg-uri, Tags), dar este uniformele angajatilor trebuie sa fie unice, pentru a fi identificate corect.

Senzorii TD 3D -2000  se instaleaza deasupra intrarii in magazin (min 2,3m – max 7m) si acopera deschideri de pana la 7 m; Instalarea se face foarte usor (plug & play),include autocalibrare (reduce riscul factorului uman).

Acuratete de masurare de pana la 99%, inclusiv in spatii cu iluminare redusa sau puternica;

Masoara Draw in Rate si Avg. Dwell time la interval de 1 min;

Datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare

MicroSD 8GB incorporat;

Ofera posibilitatea mascarii discrete a dispozitivelor in tavan sau in exterior;

Se sincronizeaza automat cu Traffic Pro Reporting.

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.

Garantia pentru primul an de utilizare este inclusa in pret si poate fi extinsa contra-cost pentru o perioada suplimentara de 1-2 ani.

Bineainteles, oferim reduceri la achizitionarea /contractarea unui numar mai mare de dispozitive; pentru detalii de pret sau proiecte speciale, ne puteti scrie direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Doriti mai multe informatii?