Sari la conținut

Sistem people counting 3D - Xovis

Gama completa de senzori 3D video (outdoor/indoor) de inalta performanta si fiabilitate

Xovis PC2S small 7012268

Seria de senzori Xovis 3D include cel mai complet portofoliu de senzori 3D de pe piața, inclusiv pentru proiecte complexe de contorizare persoane, care implica volume de trafic de persoane mari, spatii indoor sau outdoor foarte inalte sau cu luminozitate scazuta sau foarte ridicata.  Senzorii Xovis 3D și Xovis SPIDER ofera o solutie completa si complexa de masurare al traficului de persoane cu o precizie de peste 99%.  

Modele disponibile:

  • Xovis PC2SE-Indoor – include modul AI, usor de montat si calibrat (plug-and-play), adaptabil la inaltimi de montare diferite.
  • Xovis PC2R – Indoor/Outdoor – include modul AI si WiFi incorporat,  adaptabil la inaltimi de montare diferite. Compatibil cu Xovis Spider in instalarile multisenzor din cadrul unei singure locatii.
  • Xovis PC3 – Indoor /oudoor- recomandat in special pentru masurarea traficului de persoane in locatii cu inaltimi de pana la 20 m inaltime, si spatii largi de pana la 100 mp.

Detalii tehnice

Intrebari frecvente

Ca si senzorii V-Count si Brickstream Gen 2 , senzorii Xovis incorporeaza tehnologia active 3D stereo vision, care ofera o precizie de până la 99% si care permit filtrarea si masurarea diferentiata a copiilor-adultilor, exclud personalului din masuratori, inclusiv in spatii cu iluminare scazuta. In imaginea de mai jos gasiti o comparatie intre tehnologia 3D stereo vision si alte tehnologii disponibile pe piata in acest moment:

Chart Comparison People Counting Technologies

Solutia Xovis pentru excluderea/filtrarea angajatilor are la baza utilizarea unor badg-uri speciale care vor fi identificate de catre sistem. 

Senzorii  se instaleaza deasupra intrarii in magazin (min 2,2m – max 6m) si acopera deschideri de pana la 7 m; Instalarea se face foarte usor (plug & play),include autocalibrare (reduce riscul factorului uman).

Acuratete de masurare de pana la 99%, inclusiv in spatii cu iluminare redusa sau puternica;

Datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare

Se sincronizeaza automat cu VemCount (solutie cloud/server)

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.

Garantia pentru primul an de utilizare este inclusa in pret si poate fi extinsa contra-cost pentru o perioada suplimentara de 1-2 ani.

Bineainteles, oferim reduceri la achizitionarea /contractarea unui numar mai mare de dispozitive; pentru detalii de pret sau proiecte speciale, ne puteti scrie direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Doriti mai multe informatii?