Sari la conținut

Date si serviciii GIS, Geomarketing

„One -stop-shop” pentru studii de catchment, solutii  GIS, Geomarketing, harti GIS, date socio-demografice, servicii de geocodare industriala

GIS, Geomarketing
 
 

Date si servicii GIS, Geomarketing

Potentialul reprezentat de informatiile socio-demografice, economice si de retail disponibile la granuralitati geografice diferite, va ofera informatii relevante referitoare la profitabilitatea locatiilor existente si viitoare.

HeatMap Point2

Oferim acces la licente de  harti si date socio-demografice pentru Romania si Europa. 

  • Harti vectoriale la nivel de strada (Romania & Europa)
  • API’s la servere de harti si imagini aeriene.
  • Limite administrative si harta codurilor postale (6 digits)
  • Informatii socio-demografice (populatie, somaj, PPIndex) la nivel de grid 250m, cartier/cod postal (6 digits)
  • Indicatori de Retail Spending, Retail Centrality
  • Zone de risk “CRESTA”

Datale sunt disponibile in formate: Excel (XLS, CSV), Shape Esri (SHP), MapInfo Tab (TAB)

La cerere, realizam studii de catchment utile in intelegerea potentialului locatiilor dvs. existente si validarea performantelor noilor locatii. Oferim servicii industriale de  data cleansing & geocoding, adaugare cod postal, pentru a intelege de unde provin si cat calatoresc  clientii dvs. pentru a ajunge la locatia dvs.

Harti si date pentru Romania

Pentru Romania oferim licente de date vectoriale la nivel de strada, limite administrative, cartier, cod postal, grid 250m, puncte de interes impreuna cu pachete de date socio-demografice granulare. Datele sunt actualizate anual, in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Harti si date pentru Europa

Harti si date pentru Europa

Pentru Europa oferim licente de date la nivel de cod postal si granite NUTS, actualizate anual, pentru selectii de tari sau pentru toata Europa, in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Date Socio-demografice

Pachete de date socio-demografice actualizate referitoare populatie, grupe de varsta, sex, educatie, somaj, pensionari, PPIndex, retail spending, etc., disponibile la nivel de grid 250m, cod postal (6 digits), cartier, localitate. disponibile pentru Romania  si Europa, in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps

Baze de date Companii (B2B)

Baze de date companii

Pentru activitati de targetare B2B oferim acces la baza de date actualizata cu companiile active din Romania (sediile sociale, puncte de lucru), impreuna cu informatii referitoare la cifra de afaceri, numarul de salariati si profitabilitatea acestora, in format: CSV, ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Doriti mai multe informatii?