Sari la conținut

Date si solutii GIS-Geomarketing

„One -stop-shop” pentru analize spatiale, GIS-Geomarketing, studii de catchment, harti GIS, date socio-demografice, servicii de geocodare

What Geomarketing is and How it Can Generate Traffic for Your SmallBusiness
 
 

Catalog de harti si date

Potentialul reprezentat de informatiile socio-demografice, economice si de Retail disponibile la diferite nivele de granuralitate geografica, va ofera informatii relevante referitoare la profitabilitatea locatiilor existente si viitoare.

HeatMap Point2

Oferim acces la licente de  harti si date socio-demografice pentru Romania si Europa. Gratie experientei acumulate in achizitia si procesarea datelor spatiale, va oferim o sursa unica de continut si informatie geo-spatiala de cea mai buna calitate si acoperire:

  • Harti vectoriale la nivel de strada (Romania & Europa)
  • API’s la servere de harti si imagini aeriene.
  • Limite administrative si harta codurilor postale (6 digits)
  • Informatii socio-demografice (populatie, somaj, PPIndex) la nivel de cartier/cod postal (6 digits)
  • Retail Spending, Retail Centrality
  • Zone de risk “CRESTA”

Datale sunt disponibile in urmatoarele formate: Excel (XLS, CSV), Shape Esri (SHP), MapInfo Tab (TAB)

Realizam studii de catchment pentru a va sprijini in intelegerea potentialului locatiilor dvs., oferim servicii industriale de  data cleansing & geocoding, adaugare cod postal, pentru a intelege distributia clientilor dvs. (heat maps), cat calatoresc pentru a ajunge in locatiile dvs. si care este catchment-ul real al acestora.

Harti si date pentru Romania

Pentru Romania va punem la dispozitie licente de date vectoriale la nivel de strada, limite administrative, cartier, cod postal, grid 250m, puncte de interes, pachete de date socio-demografice granulare. Datele sunt actualizate anual si sunt disponibile in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Harti si date pentru Europa

Harti si date pentru Europa

Pentru Europa va punem la dispozitie licente de date la nivel de cod postal si granite NUTS, pentru selectii de tari sau pentru toata Europa Datele sunt disponibile in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Date Socio-demografice

Studiile de analiza pentru Retail au nevoie de seturi de date granulare (cod postal, cartier, grid 250m, limite administrative) si informatii actualizate referitoare la populatie, grupe de varsta, sex, educatie, somaj, pensionari, PPIndex, retail spending, etc. Aceste date sunt disponibile la diferite nivele de granuralitate atat pentru Romania cat si Europa, in format: ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Baze de date Companii (B2B)

Baze de date companii

Pentru activitati de targetare B2B va oferim accesul la baza de date cu companiile active din Romania, inclusiv sediiile sociale si punctele de lucru. Aceasta baza de date este actualizata anual. Datele sunt disponibile in format: CSV, ESRI, MapInfo, QGIS, E-Maps.

Doriti mai multe informatii?