Sari la conținut

BRICKSTREAM 3D GEN 2

Senzori contorizare persoane 3D dual stereo-video, FLIR Germania

searchlight people counting brickstream1 min

Brickstream 3D Gen 2 este un senzor inovator de numarare a persoanelor „All in One„, creat in Germania (FLIR), care utilizeaza camere video 3D stereo, ideal pentru Retail, FMCG, Supermarket-uri, Mall-uri, Gari, Aeroporturi si Cladiri inteligente.

Acest senzor poate fi instalat deasupra intrarilor din magazin (intre 2,2 si 7 metri), si acopera intrari de pana la 7 metri. Disponibil in 2 culor (alb/negru), Brickstream 3D Gen 2 ofera informatii in timp real referitoare la numarul de persoane In/Out pe ore/zile, filreaza copii/personalul din masuratori, cu ajutorul unor badg-uri specifice, cuantifica timpii de asteptare la casele de marcat si masoara in timp real gradul de atractivitate si gradul de ocupare al spatiilor monitorizate.

Brickstream 3D Gen 2

Modele disponibile

Brickstream 2500

Brickstream 2D

Intrebari frecvente:

Ca si senzorii Ultima AI, Brickstream Gen 2 incorporeaza tehnologia active 2D stereo vision, care ofera o precizie de până la 98%  si permit filrearea si masurarea diferentiata a copiilor-adultilor si excluderea personalului din masuratori.In imaginea de mai jos gasiti o comparatie intre tehnologia 3D stereo vision si alte tehnologii disponibile pe piata in acest moment:

Chart Comparison People Counting Technologies

In comparatie cu Brickstream 2500, senzorul Brickstream 2510 include suplimentar un port USB Doungle care filtreaza/exclude personalul din contorizari. In acest scop, personalul are acces la 2 variante de badg-uri speciale, care comunica cu Brickstream 2510 si permite diferentierea vizitatori/personal/paza. Mai multe informatii puteti gasi aici

Senzorii Brickstream 2500 si 2510 se instaleaza deasupra intrarii in magazin (min 2,2m – max 10m) si acopera deschideri de pana la 7 m; Instalarea se face foarte usor (plug & play),include autocalibrare (reduce riscul factorului uman).

Acuratete de masurare de pana la 98%, inclusiv in spatii cu iluminare redusa sau puternica;

Masoara Draw in Rate si Avg. Dwell time la interval de 1 min;

Datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare

MicroSD 8GB incorporat;

Ofera posibilitatea mascarii discrete a dispozitivelor in tavan sau in exterior;

Se sincronizeaza automat cu Brickstream Device Manager.

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.

Garantia pentru primul an de utilizare este inclusa in pret si poate fi extinsa contra-cost pentru o perioada suplimentara de 1-2 ani.

Bineainteles, oferim reduceri la achizitionarea /contractarea unui numar mai mare de dispozitive; pentru detalii de pret sau proiecte speciale, ne puteti scrie direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Doriti mai multe informatii?