Sari la conținut

BRICKSTREAM 3D GEN 2

Senzor contorizare persoane 3D dual stereo-video, FLIR Germania

searchlight people counting brickstream1 min

Brickstream 3D Gen 2 este un senzor de numarare persoane”all in one”, produs in Germania (FLIR), de ultima generatie (camere video 3D stereo & WiFi & bluetooth incorporat), care capteaza si analizeaza valorile traficului într-un singur senzor pentru Retail. FMCG, Supermarkets, Mall-uri, Gari, Aeroporturi, Cladiri inteligente.

Disponibil in culori de alb si negru, Brickstream 3D Gen 2 se instaleaza deasupra intrarilor in magazin (min 2,2 – max 7m) si poate acoperi intrari de max 7m. Incorporeaza tehnologia Wifi & Bluetooth si ofera informatii in timp real referitoare la: contorizare persoane, excluderea copiilor si al personalul din masuratori, managementul timpilor de asteptare (Queue management), heatmaps (gradul de atractivitate al spatiilor monitorizate), grad de ocupare in timp real.

Masoara Draw in Rate si Avg. Dwell time la interval de 1 min, iar datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare interna, integrate (API gratuit) in BIP (Business Intelligence Platform) sau pot fi vizualizate prin intermediul unei aplicatii de BI on-premise interna, Brickstream Device Manager.

Brickstream 3D Gen 2

Optiuni senzori:

Brickstream 3 D

Brickstream 2D

Intrebari frecvente:

Ca si senzorii Ultima AI, Brickstream Gen 2 incorporeaza tehnologia active 3D stereo vision, care ofera o precizie de până la 99%  si incorporeaza module de Wifi/BT ce permit filrearea si masurarea diferentiata a copiilor-adultilor si excluderea personalului din masuratori.In imaginea de mai jos gasiti o comparatie intre tehnologia 3D stereo vision si alte tehnologii disponibile pe piata in acest moment:

Chart Comparison People Counting Technologies

In comparatie cu Brickstream 2500, senzorul Brickstream 2510 include suplimentar un port USB Doungle care filtreaza/exclude personalul din contorizari. In acest scop, personalul are acces la 2 variante de badg-uri speciale, care comunica cu Brickstream 2510 si permite diferentierea vizitatori/personal/paza. Mai multe informatii puteti gasi aici

Senzorii Brickstream 2500 si 2510 se instaleaza deasupra intrarii in magazin (min 2,2m – max 10m) si acopera deschideri de pana la 7 m; Instalarea se face foarte usor (plug & play),include autocalibrare (reduce riscul factorului uman).

Acuratete de masurare de pana la 99%, inclusiv in spatii cu iluminare redusa sau puternica;

Masoara Draw in Rate si Avg. Dwell time la interval de 1 min;

Datele colectate disponibile in format XML, pot fi importate in orice aplicatie BI de analiza si raportare

MicroSD 8GB incorporat;

Ofera posibilitatea mascarii discrete a dispozitivelor in tavan sau in exterior;

Se sincronizeaza automat cu Brickstream Device Manager.

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.

Garantia pentru primul an de utilizare este inclusa in pret si poate fi extinsa contra-cost pentru o perioada suplimentara de 1-2 ani.

Bineainteles, oferim reduceri la achizitionarea /contractarea unui numar mai mare de dispozitive; pentru detalii de pret sau proiecte speciale, ne puteti scrie direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Doriti mai multe informatii?