Sari la conținut

SMART Retail

Grad de conversie (vizitatori/clienti), clasificare vizitatori (sex, varsta, grad de satisfactie), grad de ocupare, atractivitatea spatiilor administrate, managementul cozilor

Smart Retail

In lumea reala, activitatea de Retail produce date in acelasi mod ca si in spatiul online; in timp ce in spatiul online, site-urile Web permit colectarea, monitorizarea si analizarea vizitatorilor pentru a oferi clientilor experiente de cumparare superioare, in lumea reala, magazinele pierd oportunitati importante deoarece nu valorifica similar datele cu care opereaza si pe care le-ar putea colecta.

Cu solutiile noastre puteti sa:

 • studiati performantele magazinelor  pentru a identifica motivele succesului celor mai performante dintre acestea;
 • cunoasteti numarul exact de vizitatori pe ore, pentru a determina rata de conversie in cumparatori (Draw in Rate);
 • estimati variatia vanzarilor in functie de periodicitatea traficul de vizitatori;
 • descoperiți tendințele traficului de vizitatori pentru a aloca personalul in consecința;
 • estimati comportamentul clientilor si timpul mediu petrecut de acestia in magazin (Avg. Dwell Time);
 • utilizați platforma Business Intelligence pentru a compara performanta mai multor magazine in timp real;
 • integrati dispozitivele de contorizare  existente cu dispozitivele noastre sau/si cu aplicatia noastra de analiza si raportare (BI).

Cresteti vanzarile intelegand comportamentul clientilor!

Beneficii din prima zi de instalare

 • Monitorizati numarul vizitatorilor potentiali care trec prin fata magazinelor dvs.
 • Cuantificati gradul de conversie al acestora in clienti platitori
 • Masurati eficacitatea actiunilor de marketing, gradul de atractivitate al vitrinei si implicit al magazinului
 • Segmentati clientii: intelegeti profilul clientilor dvs. (sex masculin / feminin, grupuri de varsta si gradul lor de satisfactie).
 • Organizati campanii de marketing personalizate, funcție de sexul, grupul de varsta vizat.
 • Alocati stocuri optime de produse: mentineti stocurile actualizate si imbunatatiti design-ul magazinului pentru a raspunde nevoilor diversilor clienti.
 • Urmariti clientii in timp real si intelegeti comportamentul acestora din magazin.
 • Imbunatatiti designul magazinului; descoperiti zonele care atrag clienti.
 • Masurati succesul celor mai performante spatii cu ajutorul analizei termice din anumite locatii.
 • Depistati si eliminati produsele neatractive, chiar daca acestea sunt plasate intr-o zona atractiva, imbunanatind astfel rata de conversie.
 • Cresteti atractivitatea zonelor mai putin vizitate,schimband aspectul magazinului si organizand campanii de plasare de produse
 • Precizie de 99% in numararea in timp real al persoanelor care intra, ies sau trec prin fata magazinelor dvs.
 • Calculati rate de conversie (vanzari vs clienti potentiali)
 • Imbunatatiti raporturile de conversie
 • Descoperiti orele cele mai importante care genereaza cel mai mare trafic
 • Optimizati cheltuielile de marketing si personal
 • Masurati si comparati performantele magazinelor dvs

Studii de caz

"V-Count este un partener de încredere. Folosim tehnologia V-Count pentru contorizarea vizitatorilor si analize de vanzari inca din anul 2016, in toate cele 70 de magazine pe care le administram in Turcia.  Utilizand aceste tehnologii si module de raportare, am reusit sa ne imbunatatim semnificativ atat serviciile cat si profitabilitatea magazinelor noastre."
Samsung png 2
Samsung
Head of Retail Marketing
"V-Count este un bun partener de afaceri, gratie solutiilor excelente oferite care ne permit sa obtinem date de trafic fiabile in timp real si informatii utile despre clienti. Este foarte important pentru noi sa luam luam decizii critice si sa testăm eficacitatea lor atunci când planificăm activitatile pe care trebuie sa le îndeplinim zilnic. Pe baza masuratorilor oferite de V-Count, putem optimiza programarea personalului si crește eficienta vitrinelor si a campaniilor de marketing din magazin.  V-Count este un partener orientat catre client si catre rezultate."
wirpool
Whirpool
Retail Development Manager
"Am folosit tehnologia V-Count la locatiile noastre de Retail.  Putem masura performanta la nivel de magazin, pe baza datelor analitice furnizate de aplicatie si putem decide actiunile care conduc la eficienta. Aceste date ne acorda metode inovatoare de evaluare a activitatii de Retail.  Astfel, valori comerciale de tipul rate de conversie, marimea cosului mediu, ne ghideaza in timp real pentru a lua decizii strategice in marketing, vanzari si comunicare."
vestel png
Vestel
Retail Development Director
"V-Count este un bun partener de afaceri, gratie solutiilor excelente oferite care ne permit sa obtinem date de trafic fiabile in timp real si informatii utile despre clienti. Este foarte important pentru noi sa luam luam decizii critice si sa testăm eficacitatea lor atunci când planificăm activitatile pe care trebuie sa le îndeplinim zilnic. Pe baza masuratorilor oferite de V-Count, putem optimiza programarea personalului si crește eficienta vitrinelor si a campaniilor de marketing din magazin.  V-Count este un partener orientat catre client si catre rezultate."
arcelik png2
Arçelik
Retail Development Director
"Lucram cu V-Count de peste 3 ani si avem implementate solutiile lor in peste 1000 de magazine; s-au dovedit a fi un partener de incredere, oferindu-ne analize fiabile referitoare la vanzari, trafic si performantele magazinelor. Le recomandam serviciile si expertiza"
turk2
Türk Telekom
Business & Solution Development Director
"Lucram cu echipa V-Count inca din anul 2012 si folosim solutiile lor profesionale in toate magazinele noastre. Cu ajutorul acestor solutii am descoperit zonel noi de imbunatatire a activitatii noastre si am sporit considerabil ratele de conversie si veniturile noastre prin luarea unor decizii bazate pe analiza datelor."
kigili
Kiğili
Marketing Manager
"Datele privind traficul vizitatorilor sunt extrem de importante. V-Count are o abordare agila si ne ofera flexibilitatea de care avem nevoie in implementarea sistemului. Sistemele lor ofera o precizie de 95% in toate locațiile noastre, iar datele sunt transferate apoi in sistemul nostru ERP prin intermediul serviciilor web V-Count. Noi includem datele de trafic in toate rapoartele noastre si folosim datele de analiza a vizitatorilor pentru deciziile de vanzari. Suntem multumiti de serviciul oferit de V-Count si rareori am avut probleme tehnice care insa au fost reparate foarte rapid."
intersport
Intersport
IT Supervisor
"Lucram destul de recent cu cei de la V-Count pentru multe dintre magazinele noastre din intreaga Europa. Procesul de instalare a fost usor, si simplu de implementat, intr-o retea atat de vasta ca a noastră. Echipa de suport local a reusit sa raspunda rapid la solicitarile noastre si cred cu tarie ca solutiile V-Count ne vor ajuta sa crestem rezultatele companiei noastre într-un timp scurt."
Samsonite
Samsonite
IT Support Supervisor

Doriti mai multe informatii?