Sari la conținut

Numarator persoane WiFi - HPC015S

Numarator persoane cu fascicul infrarosu cu modul WiFi incorporat

Numarator persoane WiFi HPC015S

HPC015S este un numarator persoane cu fascicul infrarosu (IR), cu masurare bi-directionala, fara fir alimentat de un set de baterii alkaline tip 3.6v 18500  care ofera o precizie de masurare de pana la 90%.  Datele colectate de senzori sunt stocate local (2GB memorie interna) si pot fi extrase prin intermediul modulului WiFi incorporat.

HPC015S ofera o alternativa rentabila in captarea si analizarea fluxului de persoane din spatii inchise, in special in: magazine, depozite, sali de birouri, restaurante, fast-foods

Detalii tehnice:

 • Dimensiuni: 75 x 50 x 28 mm

 • Greutate totala: 220 g

 • Culoare: alba sau neagra

 • Distanta optima de lucru: 2-2.5m, max: 10 m

 • Inaltimea optima de instalare: 1.2-1.5m

 • Alimentare cu baterii: Baterii 3.6v 18500 .

 • Conditii de functionare si depozitare: de la +0 pana la + 50 grade

 • Celsius, pana la umiditate relativa 85% (fara condensare).

 • Iluminarea Receptorului <150 Lx

 • Memorie interna – extragere date pe Disk USB

 • API Mobil (gratuit) – conexiune WiFi

 • Software de analiza a datelor inclus
20200415165510 514

Scurta demonstratie online

Pachetul contine:

20200415161655 696
 • Receptor (display LCD) – 1 buc.

 • Emitator – 1 buc.

 • Benzi de montare autoadeziva – 2 buc.

 • Disk USB – nu este inclus

 • Modul WiFi incorporat
 • Manual de utilizare (lb engleza)

 • 2 Baterii 3.6v 18500  incluse

Beneficii numarator persoane HPC015S

Dispozitivul are memorie non-volatila, care stochează date referitoare la numarul de vizitatori (intrari/iesiri) pe o perioada de 180 de zile, statistici dezagregate pe zile/ore; aceste informații pot fi extrem de utile pentru determinarea ratei de conversie al vizitatorilor in cumparatori, extragerea orelor/zilelor de varf, etc.

 

Echipamentul este alimentat cu două 2baterii Alkaline 3.6v 18500. Datorita consumului redus de energie, durata standard de viata a bateriilor este de 12 luni de functionare constinua a sistemului.

HPC015S permite descarcarea automata a statisticilor intr-un format tabular, care poate fi vizualizat si procesat ulterior pe un PC, folosind software-ul corespunzator (Microsoft Excel, OpenOffice, Google Docs etc.) sau aplicatia proprie de raportare a datelor, disponibila gratuit

Spre deosebire de dispozitive IR similare, precizia de masurare al HPC015U este de aprox 90%, chiar daca opereaza la distante de contorizare importante (max 10m)

Dispozitivele au dimensiuni reduse de doar 75 x 55 x 28 mm, ceea ce le face aproape invizibile si va permit amplasarea lor aproape oriunde. HPC015U este disponibil pe culoarea alb sau negru.

Intrebari frecvente:

HPC015S ste un dispozitiv de contorizare cu fascicul infrarosu (IR). Masurarea se realizeaza cu ajutorul a 2 dispozitive:  un Emitator, care emite constant fascicule de lumina infrarosie (ne-detectabile de ochiul uman) si un Receptor care receptioneaza aceste fascicule.  Cele 2 parti ale dispozitivului se amplaseaza pe peretii opusi al culoarului pentru care se face masurarea, astfel incat sa permita crearea unei bariere invizibile care prin strapungerea ei de catre vizitatori, permite numararea acestora.

Precizia de masurare in spatii interioare, cu un flux constant de lumina este de aproximativ 90%.

Introduceti un disk USB standard in Receptor si utilizati cele 2 butoane disponibile pentru a transfera datele culese pe card. După ce introduceti discul USB in computer sau laptop, deschideți fisierele folosind Excel sau programe similare care deschid extensii CSV. 

HPC015S vine si cu o aplicatie proprie de raportare a datelor, disponibila gratuit. Datele sunt disponibile direct prin intermediul unui API (disponibil gratuit) pentru extragerea si analiza datelor

Dispozitivele sunt garantate 12 luni de la data cumpararii.  Puteți returna dispozitivul in termen de 30 de zile de la data cumpararii sau receptiei. Returnarea este posibila in prezenta unui set complet (cutie, instrucțiuni de utilizare, benzile de montare autoadeziva neutilizate, cele 2 contoare intr-o stare perfecta de functionare fara defecte, zgarieturi sau urme de exploatare). In caz de returnare, costurile de transport vor fi suportate de catre comparator.

Pretul afisat este disponibil pentru comenzi de pana la 5 dispozitive achizitionate pe o singura comanda; pentru volume mai mari va putem oferi urmatoarele reduceri de volum:

Pentru volume sau proiecte speciale, ne puteti contacta direct pe e-mail: support@marcvic.ro

Te-ar mai putea interesa:

Sistem numarare persoane HPC005
Sistem numarare persoane HPC005
Numarator persoane HPC015U
Numarator persoane HPC015U
TD 3D-2000
Camere video 3D bi-directionale

Doriti mai multe informatii?