Sari la conținut

Politică de confidențialitate

MarcVic Services ofera clientilor sai, accesul la cele mai inovatoare tehnologii de colectare, analiza si raportare a datelor, destinate cresterii eficientei operationale si de marketing:

  • Solutii de colectare si analiza a datelor de trafic pedestru (FootFall) si auto
  • Uneltele de analiza si raportare spatiala a datelor (geomarketing), destinate optimizarii retelei de retail, a zonelor de vanzari, distributie si merchandising, intelegerea potentialului din proximitate,
  • Solutii de optimizare a rutelor pentru agenti si asset-uri mobile, capabile sa raspunda cerintelor operationale de ordin strategic (definirea optima a teritoriilor de vanzari-distributie); tactic (modelarea rutelor functie de diferitele criterii si restrictii de ordin operational: asset-uri, cantitati, timp, prioritati, tonaj, etc) si functional (rute planificate & rute ad-hoc).

Addresa sitului web este: https://marcvic.ro

Termenii și condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile în utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.  Termenii și condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENTII.  Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condiţiile prezentate în continuare precum și legislatia aplicabilă

Confidenţialitate și Proprietatea Intelectuală

Site-ul www.marcvic.ro si www.shop.laoser.ro inclusiv informaţia proprietară inclusă în acestea sunt proprietatea MarcVic Services SRL și vor rămâne în proprietatea MarcVic Services SRL putand fi dezvaluite partenerilor săi contractuali.

Limitarea răspunderii

MarcVic Services nu iși asumă nici o responsabilitate în cazul unor plângeri, cereri sau acţiuni în justiţie indiferent de natura acestora, nu va răspunde direct sau indirect pentru pierderi sau pagube ulterioare care pot rezulta din utilizarea Sit-ului de catre Clienţii și Utilizatorii acestuia. MarcVic Services nu va răspunde pentru pagube accidentale sau speciale și ulterioare rezultate din utilizarea informaţiei/conţinutului sit-ului, utilizării abuzive, viciilor informaţiei/conţinutului, modalităţii de utilizare și operare.

Politica de confidentialitate

Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate de către SC Marcvic Services SRL prin intermediul site-ului www.marcvic.ro si www.SHOP.LaOser.ro prin completarea de către Clienţii și Utilizatorii acestuia al formularului de contact.

Tipuri de date colectate

Prin completarea formularului de contact privind solicitarea de informatii tehnice sau comerciale suplimentare,vă exprimați consimţământul în mod liber, informat, expres şi neechivoc că datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii SC Marcvic Services SRL şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai jos.

Informaţiile colectate prin intermediul formularului de contact sunt: nume de utilizator, nume şi prenume, număr de telefon, email. Aceste detalii nu vor fi facute publice pe site-ul www.marcvic.ro sau www.shop.laoser.ro

Scopurile colectării

Conform Regulamentului nr 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date , SC Marcvic Services SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă și numai pentru scopurile specificate. Datele dumneavoastră sunt colectate pentru următoarele scopuri:

  • Prestarea de servicii optime catre Utilizatorii site-ului în vederea promovării și intermedierii produselor si serviciilor oferite;
  • Scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), studii de piaţa, statistici;
  • Participarea la eventuale concursuri , promoţii organizate prin intermediul site-ului;
  • Transmiterea de mesaje comerciale prin intermediul Newsletter;
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea site-ului și a Partenerilor sai, cu acordul dumnveaoastră;

Drepturi specifice privind prelucrarea datelor personale

Conform Regulamentului nr 679/2016, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitaţi stergerea datelor.  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: support@marcvic.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei si Autorității Naționale de Supraveghere (www.dataprotection.ro). Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil de fiecare dată când datele dvs. se modifică.

Link-uri către alte site-uri

www.marcvic.ro include link-uri către alte site-uri și/sau aplicaţii în scopuri comerciale sau de marketing. In acest caz, este posibil ca prin utilizarea site-ului www.marcvic.ro, aceștia să aibă automat acces la IP-ul calculatorului dumneavoastră.

Plati online – marcvic.ro si/sau www.shop.laoser,ro nu au implementate module de plati online.

Cookies

Politica de utilizare a cookie-urilor mentionata se aplica pe site-ul www.marcvic.ro si SHOP.LaOser.ro, , operat de S.C. MarcVic Services SRL.

Conform Regulamentului nr 679/2016, fiecarui vizitator al website-ului i se cere permisiunea pentru aplicarea Politicii cookie-urilor.

Site-ul nostru foloseste, ca orice alt website, cookie-uri proprii si de la terti cu intentia de a oferi utilizatorilor, o navigare si o experienta cat mai usoara de operare al website-ului.

Ce sunt Cookie-urile.

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, care se stocheaza pe dispozitivul dumneavoastra (pc, laptop, telefon, tableta, etc).  Acestea sunt instalate in mod automat si fara atentionari, dupa ce utilizatorul isi da acordul pentru acceptarea Politicii de Cookies.  Acestea nu acceseaza datele din dispozitivul utilizatorului.

Scopul Cookie-urilor.

Odata ce acceptati Politica de Cookies, site-ul realizeaza o conexiune si o interactiune intre utilizator si site-ul web pe care il viziteaza. In acest fel, utilizatorului ii sunt afisate informatii filtrate dupa preferintele acestuia. Astfel, prin intermediul “Cookies”, site-ul furnizeaza servicii mai bune, care aduc utilizatorilor un plus de confort in operarea site-ului, afisand in mod automat produse care creaza interes, pentru fiecare utilizator in parte, intr-un mod personalizat si unic.

De asemenea, “Cookies” ajuta la realizarea de rapoarte si statistici interne ce au rolul de a perfectiona paginile web dar si content-ul acestora, dar fara a permite identificare specifica a vizitatorilor si al persoanelor.

Ce tipuri de Cookie-uri utilizeaza site-ul www.marcvic.ro si www.shop.laoser.ro

Site-ul nostru foloseste urmatoarele tipuri de Cookie-uri:

  • Per Sesiune: Aceste Cookies se folosesc temporar, pana in momentul in care utilizatorul paraseste pagina site-ului si este utilizat pentru managementul aplicațiilor web. Aceste cookies se șterge automat la închiderea browserului
  • Fixe: Aceste Cookies raman stocate pe dispozitivul utilizatorulul o anumita perioada de timp sau pana in momentul cand acestea sunt sterse manual de utilizator.

 Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

 Cum se folosesc Cookie-urile.

Cookie-urile sunt plasate cu scopul de-a mari performanta paginilor web, de-a analiza vizitele utilizatorilor pe site, geotargeting, inregistrare, pentru publicitate si furnizarea de publicitate.

Cookie-urile contin date Personale?

Cookie-urile sunt folosite doar pentru o buna functionare a site-ului si pentru afisarea informatiilor relevante catre utilizator si nu solicita informatii cu caracter personal sub nici o forma.

Stergerea Cookie-urile.

Utilizatorii își pot configura browserul astfel incat acesta să respingă fișierele Cookies. Dezactivarea, stergerea și refuzul de a primi Cookie-uri, se pot face din setarile browser-ului Internet pe care il folositi sau prin modificarea setarilor prin intermediul carora se comunica utilizatorului, prin notificari, cand sunt trimise date catre website-ul pe care il urmareste.

De ce cookie-urile sunt importante pentru navigarea pe Internet?

Pentru buna functionare al internetului, Cookie-urile ofera o experienta mai placuta si mai usoara pentru fiecare utilizator, fiind o componenta necesara. Prin dezactivarea Cookie-urilor, unele website-uri sau pagini nu vor mai putea functiona.  Daca sunt refuzate sau nu sunt acceptate Politicile Cookie-urilor, site-ul nu ar mai putea tine cont de dorintele si preferintele utilizatorului si aceasta optiune nu va opri publicitatea online.  Serviciile de advertising se efectueaza astfel mai usor si mai direct, fiind afisate doar acele produse cu interes mare pentru client.  Prin intermediul Cookies, comportmentul clientului, este mai usor de urmarit si preferintele fata de anumite produse pe care le are sunt mai usor de identificat.

Securitatea si confidentialitatea.

Cookie-urile nu reprezinta virusi sau coduri care au ca scop supravegherea dispozitivului si datele utilizatorului. Acestea sunt fisiere de tip Plain text si sunt adaugate doar cu acordul utilizatorului. Acestea, pot fi folosite insa si in scopuri negative pentru ca aduna informatii din istoricul de navigare, preferintele de cumparare din diferite site-uri si platforme pe care utilizatorul le prefer si pe care acesta le utilizeaza. Din aceasta cauza, este recomandata stergerea acestora la intervale de timp, mai ales de anti-virusi sau anti-malware.

Cu ajutorul Cookie-urilor, se realizeaza transferul dintre website si browserul utilizatorului.  Aici pot interveni persoane neautorizate care patrund in acest proces de transmitere a datelor. Chiar daca aceste evenimente sunt izolate, pot avea loc atunci cand, utilizatorul se conecteaza la o retea Wi-Fi nesecurizata. De aceea trebuie alese retele criptate si securizate pentru o mai buna protectie a informatiilor personale.

Cum sa navighezi sigur si responsabil.

Multe website-uri si platforme folosesc Cookie-uri, asa ca prin dezactivarea acestora nu veti face posibila utilizarea unor site-uri ca: Youtube, Gmail, Yahoo si multe altele.  Din setari, se pot selecta, termene de expirare a cookie-urilor, in functie de dorintele si nevoile utilizatorului.

Efectuati un upgrade regulat al browserului de internet pe care-l utilizati in mod frecvent sau instalati o versiune noua atunci cand aceasta devine disponibila.  Majoritatea atacurilor realizate prin Cookies, sunt efectuate pe versiuni vechi de browsere. Setarile cookie-urilor se pot schimba din setarile browserului pe care il folositi.

Pentru a modifica aceste setari ale Cookies, va recomandam utilizarea link-urilor de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt ele utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

MarcVic Services prelucrează datele dumneavoastra pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate, respectiv:

  • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor dumneavoastra pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).
  • Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimțământul la prelucrarea datelor, evidențiate în tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când va veti retrage acest consimtamant privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.

Transferul de date catre terti

MarcVic Services poate sa furnizeze datele personale ale Utilizatorilor site-ului in scopul furnizarii produselor si serviciilor oferite de Site, altor entitati, care sunt in relatie contractuala sau parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi:

  • Partenerii si furnizorii de produse cu care MarcVic Services are contracte de parteneriat care asigura serviciile complete de facturare, livrare, servicii de post-vanzare, garantie, retur pentru produsele comercializate in regim de Drop-shipping
  • Firme de expeditie sau curierat (Fan Curier, Cargus, DPD, TCA, Posta Romana)
  • Furnizorului care ne asigura serviciile de stocare a datelorpe servere externe situat in Romania (HostX).
  • Autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in afara Romaniei

Masuri de securitate a datelor

MarcVic Services asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastra personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale MarcVic Services.  În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

Trasparenta in prelucrarea datelor

In conformitate cu Art 12 si art 13 din Regulamentul nr 679 din 27 aprilie 2016 , referitor la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, MarcVic Services informeaza in mod transparent Clientii si Utilizatorii site-ului cu privire la datele colectate, scopul, categoriile de date si eventual transferul datelor colectate. Pentru a ne asigura ca, Clientii si Utilizatorii site-ului www.marcvic.ro si SHOP.LaOser.ro au un control efectiv al datelor cu caracter personal pe care acestia le posteza pe Site-ul nostru, va informam ca aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de control al acestora:

  • Aveti dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastra (informatii referitoare la scopul, modul, durata prelucrarii datelor dumneavoastra);
  • Aveti dreptul de-a solicita stergerea datelor despre dumneavoastra, prin intermediul unei solicitari in scris la urmatoarea adresa de e-mail: support@marcvic.ro, aplicand in subiect titlul „Solicit stergerea datelor personale”
  • Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi acest lucru prin mesaj e-mail catre: support@marcvic.ro, cât mai curând posibil sau utilizati contul de Client pentru a sterge, adauga, modifica datele diponibile despre dumneavoastra.
  • Utilizand informatiile publicate in sectiunea (Cookies), aveti posibilitatea stregerii cookies sau al istoricului navigarilor din setarile browser-ului de internet, sau sa restrictionati urmarirea de cookies al comportamentului dumneavoastra in Site (aceste restrictionari va pot afecta experienta de navigare in cadrul site-ului)
  • Prin abonarea la Newsletter, Utilizatorii site-ului sunt de acord să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea site-ului  E-mail-urile primite ca umare a primirii consimţământului dumneavoastră în acest sens, vor conţine şi un link de dezabonare de la acest serviciu în orice moment.
  • Vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei si Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P) – dataprotection.roConform Regulamentului nr 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date