Sari la conținut

Numaratoare persoane – Analiza si rapoarte

BIP min

(BIP) - Solutie de Business Intelligence

Datele colectate cu ajutorul dispozitivelor de contorizate sunt raportate in timp real  prin intermediul solutiei de Business Intelligence,  gazduita in Cloud, pe serverele Amazon.
Solutia poate fi adaptata cu dispozitivele de contorizare deja existente, indiferent de marca acestora, iar daca doriti va putem face trecerea catre dispozitivele noastre.

Cu costuri minime de suport, instruim personalul dvs. sa utilizeze cu succes solutiile noastre, pentru a transforme datele dvs. in profituri reale.

Beneficii

Datele de trafic pot fi combinate cu diferite valori, cum ar fi vanzarile, numarul de vizitatori, gradul de conversie clienti/vizitatori, in mod automat. Aceste informații pot fi apoi transformate in planuri de acțiune pentru cresterea profitabilitatii si a eficientei in afacerea dvs.

Clouid

Solutia de raportare disponibila in Cloud, este usor de folosit si de inteles. Include o serie de modele predefinite de tabele, grafice și diagrame, pentru a prezenta datele colectate pentru analize comparative ce includ diferente de trafic intre diferite locatii, intrari, etaje, defalcate pe saptamani, weekends, zile de sarbatoare, zile lucratoare.   Orice date sau analiza este disponibila apoi pentru a fi exportată cu ușurinta in diferite formate (excel, pdf etc.).

Clouid

Solutia noastra va informeaza instantaneu, cand anumite valori de trafic scad sub un anumit prag critic; acest lucru va permite sa luati decizii rapide de remediere.

Clouid

Beneficiati de corelatia dintre vreme si alte valori cum ar fi: vanzari, traficul de persoane, numarul de tranzactii. Obtineti astfel indicatii referitoare la care dintre magazinele dvs. sunt afectate de vreme si care nu.

graph

Integram campaniilor dvs. in sistemul nostru de raportare pentru a face posibile masurarea eficacitatii fiecarui eveniment. Astfel veti putea verifica cat de reusite au fost acestea, inainte si dupa finalizarea campaniilor.

rate de conversie

Rapoartele rezultate sunt disponibile sub forma de grafice, diagrame, simple si usor de interpretat. Sunt disponibile rapoarte comparative captate din locatii si intrari diferite, zile lucratoare, week-ends, zile de sarbatoare.  Datele pot fi usor exportate in formate .xls sau .pdf.

Trafic in timp real

Sistemul online de verificare a sanatatii sistemelor de contorizare (OHC) disponibil, tine evidenta tuturor dispozitivelor si asigura ca acestea sunt online in orice moment. Daca un dispozitiv nu functioneaza normal, sistemul OHC va avertiza echipa noastra de asistenta, pentru a putea rezolva problema de la distanță, in aceeasi zi.

Benckamketing 1

Aplicatia de analiza si raportare este disponibila si pentru dispozitive mobile.  Aceasta va permite sa gestionati operatiile pe orice dispozitiv doriți (IOS sau Android)

Rapoarte specifice (exemple)

0
Ani experienta
0
Clienti multumiti
0
Tari
0
Dispozitive instalate
0
Rezilieri

Doriti mai multe informatii?